Foto's

Bij autocenter almere laten we graag zien wat we doen.
Hieronder staan enkele voorbeelden van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wij komen met enige regelmaat airco systemen tegen waar reparaties aan gedaan moeten worden, zo ook bij deze vw scirocco waar de condonsor aan vervanging toe was. 

Naast de normale onderhouds werkzaamheden monteren wij ook met enige regelmaat trekhaken. Zowel vast als afneembaar en zowel 7 als 13 polige stekker, alles is mogelijk. Benieuwd naar uw mogelijkheden neem dan snel contact met ons op.

Deze ford focus was toe aan nieuwe remmen zowel voor als achter. Daarbij is gelijk besloten om voor de remmen te vervangen door de focus st variant, van 300mm naar 320mm schijven met bijpassende remklauwen. Verder zijn alle remklauwen rondom gelijk voorzien van een rood kleurtje.
De opel gt is een auto die je niet vaak ziet en al een erg mooie verschijning af fabriek. Toch besloot deze eigenaar om zijn standaard wielen te vervangen door een inch groter. Voordat de banden gemonteerd werden zijn de wielen gepoedercoat in een passende kleur bij de auto.
Ook het inbouwen van de welbekende parkeer sensoren doen we met regelmaat. Met veel zorgvuldigheid worden deze zo geplaatst dat het net lijkt of de auto nieuw met deze sensoren geleverd is.

Meer informatie nodig?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met uw kenteken kunnen wij gemakkelijk de gegevens van uw auto inzien.

Toch liever bellen? Dan kan dit tussen 08:45 en 17:15 op 036-5372487