Foto's

Bij autocenter almere laten we graag zien wat we doen.
Hieronder staan enkele voorbeelden van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Deze net aangekochte bmw x5 m50d kwam binnen met motorschade door achterstallig onderhoud. De nieuwe eigenaar was verteld dat deze auto altijd dealer onderhouden is geweest, helaas was dit niet het geval. De oude motor is verwijderd en is voor complete revisie geweest. We zijn nog bezig deze op te bouwen, dus zullen we nog foto's toevoegen als we daar weer verder mee zijn.
Deze ford focus was toe aan nieuwe remmen zowel voor als achter. Daarbij is gelijk besloten om voor de remmen te vervangen door de focus st variant, van 300mm naar 320mm schijven met bijpassende remklauwen. Verder zijn alle remklauwen rondom gelijk voorzien van een rood kleurtje.
De opel gt is een auto die je niet vaak ziet en al een erg mooie verschijning af fabriek. Toch besloot deze eigenaar om zijn standaard wielen te vervangen door een inch groter. Voordat de banden gemonteerd werden zijn de wielen gepoedercoat in een passende kleur bij de auto.

Ondanks dat deze audi altijd netjes onderhoud heeft gehad, is helaas de distributie ketting gaan rekken. Dit komt helaas wel vaker voor, terwijl er vaak gedacht wordt dat deze onderhoudsvrij zijn. Ondanks het vele werk wat het bij deze auto vergt, omdat de ketting bij deze motoren tussen motor en versnellingsbak in zitten. Zijn we er toch aan begonnen om te zorgen dat de ketting vervangen zou worden, zodat de auto weer zonder nare ketting ratel de weg op kan.

Ook het inbouwen van de welbekende parkeer sensoren doen we met regelmaat. Met veel zorgvuldigheid worden deze zo geplaatst dat het net lijkt of de auto nieuw met deze sensoren geleverd is.

Meer informatie nodig?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met uw kenteken kunnen wij gemakkelijk de gegevens van uw auto inzien.

Toch liever bellen? Dan kan dit tussen 08:45 en 17:15 op 036-5372487